Sala de premsa

Presentació dels V Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla

query_builder   8 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació dels V Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla

L'objectiu és promoure projectes que afavoreixin el coneixement del país
La Fundació Lluís Carulla presentarà, demà dimarts 9 de setembre, la V edició dels Premis d’Educació en el Lleure. En l’acte hi participaran el secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Eugeni Villalbí; el director de la Fundació Lluís Carulla, Carles Duarte i la presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Agnès Russiñol.
 
Els Premis d’Educació en el Lleure es destinen a promoure projectes i a reconèixer i a difondre experiències de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure i tenen un dotació de 20.000 euros. Estan organitzats per la Fundació Lluís Carulla i compten amb el suport de la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania i el CNJC. Podran optar als Premis els projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i que afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. Les propostes han de ser presentades per monitors i entitats de totes les terres de llengua catalana.

12:30|.Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentarà els V Premis d’Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla.