Sala de premsa

La consellera de Justícia signa acords de col·laboració amb l'Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d'Osona per promoure la mediació

query_builder   13 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia signa acords de col·laboració amb l'Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d'Osona per promoure la mediació

Posteriorment, Montserrat Tura visitarà les noves dependències del Jutjat de Pau de Manlleu
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, signarà demà dimecres, 14 de gener, dos acords de col·laboració per promoure la mediació a la comarca d’Osona. Tura i l’alcalde de Vic, Josep M. Vila, signaran el primer dels convenis per a la posada en marxa del servei d’informació a la mediació en el marc del Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària del municipi. La signatura tindrà lloc a les 10.30 h, a l’Ajuntament de Vic. El Consell Comarcal d’Osona també comptarà amb aquest servei a partir del conveni que signaran el seu president, Miquel Arisa, i la consellera, a les 11.30 h, a la seu de la institució, situada al carrer Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, de Vic.
 
Tot seguit, la consellera de Justícia es traslladarà a Manlleu per visitar les oficines del nou Jutjat de Pau de Manlleu, a partir de les 13 h. Tura visitarà les noves dependències, acompanyada de l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, i el jutge de pau, Sebastià Casadevall.

10:30|.Ajuntament de Vic (c. Ciutat, 1)|Vic (Osona)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, signarà dos convenis de col·laboració entre el Departament de Justícia, l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d’Osona, per a la posada en funcionament de serveis d’informació a la mediació. Tot seguit, la consellera de Justícia es traslladarà a Manlleu per visitar les oficines del nou Jutjat de Pau de Manlleu.