Sala de premsa

Conferència del conseller Castells a la London School

query_builder   14 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Conferència del conseller Castells a la London School

"A leading role for Catalonia in a forward-looking Europe"
Demà dijous, 15 de gener, el conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, pronunciarà la conferència “A leading role for Catalonia in a forward-looking Europe” a la London School of Economics. Aquesta serà la conferència inaugural d’un cicle organitzat pel Centre Cañada Blanch d’Estudis Hispànics Contemporanis, la Fundació Rafael Campalans i la mateixa London School of Economics.
 
L’acte tindrà lloc a les 18.30 hores a la sala d’actes del New Academic Building de la London School of Economics, a Londres. 

Prèviament, a les 16.15 hores, el conseller es reunirà amb els corresponsals dels mitjans de comunicació a l'Hotel Melià White House (Albany Street, Regent's Park).

18:30|.London School of Economics (Room NAB 204, New Academic Building. Lincoln's Inn Fields)| (Regne Unit)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, pronunciarà la conferència “A leading role for Catalonia in a forward-looking Europe”. Aquesta serà la conferència inaugural d’un cicle organitzat pel Centre Cañada Blanch d’Estudis Hispànics Contemporanis, la Fundació Rafael Campalans i la London School of Economics. Prèviament, a les 16.15 hores, el conseller es reunirà amb els corresponsals dels mitjans de comunicació a l'Hotel Melià White House (Albany Street, Regent's Park).