Sala de premsa

La Fundació Ramon Llull incorpora els Pirineus Orientals, la Xarxa de ciutats valencianes i l'Alguer

query_builder   14 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Fundació Ramon Llull incorpora els Pirineus Orientals, la Xarxa de ciutats valencianes i l'Alguer

El cap de Govern d'Andorra presidirà demà a Ordino la reunió anual de l'organisme a la qual assistiran el vicepresident del Govern, el ministre de Cultura andorrà i el conseller de la Presidència balear
La Fundació Ramon Llull farà efectiva demà dijous, 15 de gener, la incorporació del Consell General dels Pirineus Orientals, l’Ajuntament de l’Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, que agrupa els ajuntaments de Sueca, Morella, Gandia i Vinaròs. Serà durant la reunió anual de l’organisme que es farà a Ordino (Andorra) i que serà també la primera en què el Govern de les Illes Balears participa com a membre de ple dret, després que el passat mes de desembre s’oficialitzés la seva entrada al consorci de l’Institut Ramon Llull.
 
A la reunió, presidida pel cap de govern d’Andorra i president de la Fundació, Albert Pintat, hi participaran el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira; el ministre de Desenvolupament Econòmic, Turisme, Cultura i Universitats del Govern d’Andorra, Juli Minoves; el conseller de la Presidència del Govern de les Illes Balears, Albert Moragues; el president del Consell General dels Pirineus Orientals, Christian Bourquin, i representants de l’Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull. També hi assistirà el director de l’Institut Ramon Llull i de la Fundació, Josep Bargalló.
 
Amb la incorporació dels Pirineus Orientals, la Xarxa de ciutats valencianes i l’Ajuntament de l’Alguer, la Fundació Ramon Llull passarà a ser l’instrument de projecció internacional de la llengua i la cultura catalanes dels governs que la tenen com a pròpia.
 
A les 13.30 hores, un cop finalitzada la reunió, hi haurà una roda de premsa a la Sala d’Armes del Museu Casa d’Areny – Plandolit (Ordino). Compareixeran el ministre de Cultura andorrà, Juli Minoves; el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira; el conseller de la Presidència balear, Albert Moragues; el president del Consell General dels Pirineus Orientals, Christian Bourquin; l’alcalde de Morella i president de la Xarxa de ciutats valencianes, Ramon Llull, Joaquim Puig, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Alguer, Nunzio Pais.
 
IMPORTANT. IMATGES I FOTOGRAFIES DE LA REUNIÓ: El Govern d’Andorra facilitarà les fotografies i les imatges de la reunió, que realitzaran el Servei Fotogràfic Oficial del Govern i la Ràdio Televisió d’Andorra.
 
Les fotografies es podran descarregar a través del servidor FTP de l’Oficina del Portaveu del Govern d’Andorra (URL: ftp://194.158.91.141. Usuari: premsa. Paraula de pas: h89_21ab). Pel que fa a l’enregistarment de vídeo, es podrà sol·licitar una còpia o la transmissió a Andorra Televisió (cal posar-se en contacte amb Alex Moldes, del Departament de Producció, al telèfon 00376 329 501).
 

13:30|.Museu Casa d'Areny - Plandolit (carrer Major)| (Andorra)

Reunió Fundació Ramon Llull