Sala de premsa

L'Observatori Espanyol del Mercat del Vi es presenta demà al DAR, a Barcelona

query_builder   14 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Observatori Espanyol del Mercat del Vi es presenta demà al DAR, a Barcelona

El conseller Llena obrirà l'acte, que comptarà amb la presència del director general de l'Observatori, Rafael del Rey
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, presidirà demà dijous, 15 de gener, una sessió informativa sobre els objectius de l’Observatori Espanyol del Mercat del Vi, a càrrec del director general d’aquest organisme, Rafael del Rey. L’acte també comptarà amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, i de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel.
 
L’acte servirà perquè el sector del vi conegui de primera mà els objectius de l’Observatori així com els projectes que té previstos i també els programes que promou en la perspectiva dels ajuts per a la promoció que conté l’actual OCM del Vi.
 
El titular del DAR i el director de l’Observatori del Vi, Rafael del Rey, atendran els mitjans de comunicació abans de la sessió informativa, a les 10:45 hores. Tot seguit, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la sessió, que té previst el seu inici a les 11:00 hores.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de l’Observatori Espanyol del Mercat del Vi
DIA:
Dijous, 15 de gener de 2009
HORA:
10:45 – Atenció als mitjans de comunicació.
11:00 – Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la sessió.
LLOC:
Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Sala d’Actes
Gran Via de les Corts Catalanes 612-614
Barcelona
 
 
14 de gener de 2009

11:00|.Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, presidirà una sessió informativa sobre els objectius de l’Observatori Espanyol del Mercat del Vi, a càrrec del director general d’aquest organisme, Rafael del Rey.