Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Victoria González Infante

query_builder   15 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Victoria González Infante

L'acte de lliurament se celebrarà el divendres 16 a la Llar de Jubilats de Rosselló
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà el proper divendres, 16 de gener, la Medalla Centenària a Victoria  González Infante. L’acte tindrà lloc a les 16.30 hores a la llar de jubilats de Rosselló. L’homenatjada va néixer el 9 de gener de 1909 i viu a Rosselló, amb la seva filla, el seu gendre i un nét.
 
Juntament amb els familiars de Victòria González, assistiran també a l’acte l’alcalde i regidors de l’Ajuntament de Rosselló i la Junta de la Llar,  que igualment faran un obsequi a l'homenatjada.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 

16:30|.Llar de Jubilats (av. Catalunya, s/n)|Rosselló (El Segrià)

El director dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà la medalla centenària a Victòria Gonzalez Infante, que el passat 9 de gener va fer cent anys.