- L’Agència Catalana de Turisme organitza una nova jornada de negoci a nivell de turisme gastronòmic
- Amb aquesta acció, emmarcada en la distinció Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025, es busca facilitar al sector turístic català la comercialització de les seves propostes
Tarragona acollirà demà 3 de juny l’acció de comercialització més important que se celebra a Catalunya a nivell turístic. La nova edició del Workshop Tasty Catalonia, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Treball, permetrà generar negoci entre empreses i entitats turístiques catalanes i operadors internacionals especialitzats en turisme enogastronòmic.
El director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, atendrà els mitjans de comunicació a les 9:30 hores.
En el marc de la distinció Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025, aquesta acció està orientada a potenciar la gastronomia catalana com a eix central de promoció, amb l’objectiu de fidelitzar els visitants i consolidar Catalunya com una destinació de referència basada en la qualitat i l’autenticitat.
Catalunya acull més de 75 operadors turístics internacionals per donar a conèixer l'oferta enogastronòmica de la destinació. El director executiu de l'Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, atendrà els mitjans de comunicació a les 9:30 hores.



