Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix la inauguració del Centre d'Observació de l'Univers a Àger

query_builder   15 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix la inauguració del Centre d'Observació de l'Univers a Àger

Es tracta d'un espai dedicat a l'educació i la divulgació que forma part del Parc Astronòmic del Montsec
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà divendres, 16 de gener, l’acte d’inauguració a Àger del Centre d’Observació de l’Univers, un espai dedicat a l’educació i a la divulgació que forma part del Parc Astronòmic del Montsec. Prèviament, farà una visita institucional al consistori. L’acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo.

A les 11.00 hores, el vicepresident del Govern farà una visita a l’Ajuntament d’Àger, on serà rebut per l’alcalde, Lluís Ardiaca, saludarà els membres del consistori i signarà el llibre d’honor.
 
Tot seguit, a les 11.30 hores, el vicepresident del Govern presidirà l’acte d’inauguració del Centre d’Observació de l’Univers. Després de descobrir la placa inaugural, visitarà les instal·lacions. A continuació,  hi haurà parlaments del delegat del Govern a Lleida i vicepresident primer del Consorci del Montsec; el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia; l’alcalde d’Àger, i el vicepresident del Govern.

11:30|.Camí del Coll d'Ares, s/n|Àger (La Noguera)

Inauguració del Centre d'Observació de l'Univers