Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Granollers

query_builder   15 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Granollers

A les 11.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, oferiran una roda de premsa a l'Ajuntament
Demà, DIVENDRES 16 DE GENER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà Granollers. A les 11.00 hores, tant la consellera com l’alcalde de Granollers oferiran un roda de premsa a l’ajuntament de la ciutat (Pl. Porxada, 6) per explicar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball per promoure l’ocupació i la inserció laboral a Granollers i al Vallès Oriental.
 
Anteriorment, a les 09.00 hores, la consellera visitarà l’Oficina de Treball de Granollers – Franqueses (Marquès de les Franqueses, 6). Després, a les 09:45 hores, Mar Serna es dirigirà al Centre Audiovisual (C. d’Enric Prat de la Riba, 7), on l’alcalde de Granollers i altres membres del consistori li ensenyaran les instal·lacions de l’Escola Taller d’Imatge i So i li explicaran el projecte de Viver d’Empreses del sector audiovisual que acollirà el Centre. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita al Centre Audiovisual.
 
Finalment, a les 10.45 hores la consellera i l’alcalde es dirigiran a l’Ajuntament de Granollers (Pl. Porxada, 6), on després de mantenir una reunió oferiran, a les 11.00 hores, la roda de premsa.
 
 
Dijous, 15 de gener de 2008

11:00|.Ajuntament de Granollers. (pl. Porxada, 6)|Granollers (El Vallès Oriental)

La consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, informarà de les actuacions que duu a terme el Departament de Treball per promoure l’ocupació i la inserció laboral a Granollers i al Vallès Oriental. Anteriorment, a les 9.00 hores, la consellera visitarà l’Oficina de Treball de Granollers – Franqueses (Marquès de les Franqueses, 6). Després, a les 9.45 hores, Mar Serna es dirigirà al Centre Audiovisual (C. d’Enric Prat de la Riba, 7), on l’alcalde de Granollers i altres membres del consistori li ensenyaran les instal·lacions de l’Escola Taller d’Imatge i So i li explicaran el projecte de Viver d’Empreses del sector audiovisual que acollirà el Centre. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita al Centre Audiovisual.