Sala de premsa

La presidenta de l'Institut Català de les Dones presenta a Anglès un llibre sobre Remedios Varo

query_builder   16 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La presidenta de l'Institut Català de les Dones presenta a Anglès un llibre sobre Remedios Varo

"Petita història de Remedios Varo" explica la vida i obra de la pintora surrealista
La presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, presenta el proper dissabte, dia 17, a la població d’Anglès (La Selva) el llibre “Petita història de Remedios Varo”.
 
La publicació té per objectiu donar a conèixer la vida i obra de la pintora surrealista que va néixer a Anglès. Aquesta iniciativa s’emmarca en els actes que commemoren els cent anys del naixement de Remedios Varo. El llibre ha estat editat per Editorial Mediterrània amb el suport de l’Institut Català de les Dones i els ajuntaments d’Anglès i Barcelona. Els textos són de l’alcalde de la localitat, Pere Figuereda i Meritxell Margarit i les il·lustracions de Pilarín Bayés.
 
Prèviament a la presentació del llibre, Marta Selva inaugurarà, juntament amb l’alcalde de la localitat, Pere Figuereda, la 14na Fira de Sant Antoni.

12:00|.Sala Fontbernat (Jardins de can Cendra)|Anglès (La Selva)

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, inaugurarà la 14a Fira de Sant Antoni. Posteriorment, presentarà el llibre "Petita història de Remedios Varo" en el marc del actes del centenari del naixement de la pintora surrealista.