Sala de premsa

Llena presideix la inauguració dels camins de Les Puntes, Mas de Vidal i dels Masos, a Gandesa

query_builder   16 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Llena presideix la inauguració dels camins de Les Puntes, Mas de Vidal i dels Masos, a Gandesa

Posteriorment, el titular del DAR inaugurarà, en el marc de la XIII Festa de l'Oli, l'Agrobotiga de la cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, presidirà demà, a les 11:30 hores a Gandesa, la inauguració dels camins de Les Puntes, Mas de Vidal, i dels Masos. L’actuació de condicionament i millora duta a terme en els més d’onze quilòmetres que sumen les tres infraestructures viàries, molt transitades pels pagesos, s’ha centrat en ampliar revolts, donant un sobreample en aquells punts on era més necessari, a més de construir una base nova, una pavimentació amb DTS, un nou drenatge, i la senyalització bàsica dels mateixos. La inversió total ascendeix a 543.591,54 euros.
 
Val a dir que la inversió total en actuacions en camins rurals a la comarca de la Terra Alta en el període 2004-2008 s’eleva a 5,32 milions d’euros, dels quals ja s’ha executat projectes per valor de 4,40 milions d’euros, i la resta s’acabaran aquest mateix any.
 
Posteriorment, a les 13:00 hores, el titular del DAR presidirà la inauguració de l’Agrobotiga de la cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot, en el marc de la XIII Festa de l’Oli. Tot seguit, el conseller participarà en un dinar popular, que se celebrarà a les 14:00 hores, al Club esportiu de Bot.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració del camí de Les Puntes, Mas de Vidal i dels Masos.
DIA:
Dissabte, 17 de gener de 2009
HORA:
11:30 hores
LLOC:
Ajuntament de Gandesa
Plaça Espanya, 1
Gandesa
ACTE:
XIII Festa de l’Oli i la inauguració de l’Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot
HORA:
13:00 hores
LLOC:
Agrícola Sant Josep de Bot
Carrer Estació, 2.
Bot
 
 
16 de gener de 2009

11:30|.Ajuntament de Gandesa (pl. Espanya, 1)|Gandesa (La Terra Alta)

 El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la inauguració dels camins de Les Puntes, Mas de Vidal, i dels Masos.