Sala de premsa

El delegat del Govern participa a l'acte d'inauguració del carrer Joan Perucho, a Pratdip

query_builder   16 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern participa a l'acte d'inauguració del carrer Joan Perucho, a Pratdip

Prèviament, Xavier Sabaté presidirà el lliurament de claus als propietaris dels 7 nous habitatges de protecció oficial que s'han construït al municipi del Baix Camp
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà demà dissabte, 17 de gener, el municipi de Pratdip. A les 12 hores , el delegat del Govern arribarà a l’Ajuntament (Avda. Catalunya, 7) on serà rebut per l’alcalde, Josep Montané, i altres membres del consistori.
 
A continuació tindrà lloc l’acte de lliurament de claus als propietaris dels 7 nous habitatges de protecció oficial que s’han construït a Pradtip gràcies al conveni que el consistori va signar amb la Fundació Mediterrània el 2006. A l’acte també hi participarà el director de l’entitat, Andreu Perelló. Les vivendes tenen una superfície de 90 metres quadrats (i 50 metres quadrats més de jardí) i un cost de 125.855 euros.
 
A les 13 hores, les autoritats es traslladaran al carrer Joan Perucho per tal d’inaugurar-lo i homenatjar el cèlebre escriptor català que va ambientar al municipi de Pratdip la novel·la fantàstica Les històries naturals. El carrer dóna accés als nous habitatges de protecció oficial i l’han cofinançat entre l’Ajuntament i la Fundació Mediterrània. Les obres han tingut un cost de 155.500 euros. La inauguració anirà a càrrec del delegat del Govern, mentre que la vídua del sr. Joan Perucho, Maria Lluïsa Cortés, serà l’encarregada de fer el descobriment de la placa. El ple de l’Ajuntament de Pratdip va aprovar l’any 2006 posar el nom de l’escriptor al primer carrer nou que s’obrís al municipi.  

12:00|.Ajuntament de Pratdip (av. de Catalunya, 7)|Pratdip (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà Pratdip. A les 12 hores , el delegat arribarà a l’Ajuntament on serà rebut per l’alcalde, Josep Montané, i altres membres del consistori. A continuació, assistirà a l’acte de lliurament de claus als propietaris dels 7 nous habitatges de protecció oficial que s’han construït a Pradtip gràcies al conveni que el consistori va signar amb la Fundació Mediterrània el 2006. A l’acte també hi participarà el director de l’entitat, Andreu Perelló.