Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila lliura a Barcelona els certificats als participants en els cursos de Treball Familiar i Auxiliar de Gerontologia

query_builder   16 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila lliura a Barcelona els certificats als participants en els cursos de Treball Familiar i Auxiliar de Gerontologia

Un total de 142 persones rebran el certificat que acredita la seva assistència
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dilluns l’acte de lliurament dels 142 certificats als i les alumnes que han participat en els cursos de Treball Familiar i Auxiliar de Gerontologia impartits per la Fundació Pere Tarrés en 10 localitats de Barcelona, Tarragona i Lleida. A l’acte de lliurament també hi assistiran el secretari general del Departament, Jordi Rustullet; el director de l’Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés, Rafel Ruiz de Gauna; i la directora general de la Fundació la Caixa, Elisa Duran.
 
Els cursos de Treball Familiar i Auxiliar de Gerontologia s’emmarquen en el Pla de Formació del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Aquest programa té per objectiu formar personal per afrontar amb garanties les necessitats sorgides amb el desplegament de la Llei de la dependència i la Llei de Serveis Socials.

18:30|.Casa del Mar (c. Albareda, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, lliurarà els certificats als participants en els cursos de Treball Familiar i Auxiliar de Gerontologia.