Sala de premsa

El conseller Castells convoca els representants del govern a la part catalana de la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals

query_builder   31 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Castells convoca els representants del govern a la part catalana de la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals

Convocatòria mitjans
El proper divendres, 2 de gener del 2009, el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, ha convocat els representants del govern a la part catalana de la Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat, per valorar amb profunditat la proposta del Ministeri d’Economia i Hisenda per a la reforma del model de finançament autonòmic.

Assistiran a la reunió el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet; el secretari d’Economia i Finances, Martí Carnicer; el secretari d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; i el secretari d’Indústria i Empresa, Antoni Soy. 

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran enregistrar imatges de la trobada, que se celebrarà a les 10.30 del matí a la seu del Departament d’Economia i Finances.

En acabar la reunió, aproximadament sobre les 11.30 hores, els consellers Castells, Huguet i Saura atendran els mitjans de comunicació.

10:30|.Departament d'Economia i Finances (Rambla Catalunya, 19-21)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Economia, Antoni Castells; de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, es reuniran per valorar la proposta de finançament presentada pel Ministeri d'Economia. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la trobada. En acabar la reunió, aproximadament a les 11.30 hores, els consellers atendran els mitjans de comunicació.