Sala de premsa

El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, presentará en roda de premsa el cicle "Lleida, la cultura dels sentits" a Blanquerna

query_builder   20 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, presentará en roda de premsa el cicle "Lleida, la cultura dels sentits" a Blanquerna

La primera ponència l'oferirà Tatxo Benet, conseller de Mediapro.
El Patronat de Promoció Econòmica de Lleida i el Centre Cultural Blanquerna –delegació del Govern a Madrid- presenten en roda de premsa, el proper dimecres 21 de gener, a les 12:30 hores, el cicle de conferències “Lleida, la cultura de los sentidos”. Aquest es durà a terme quinzenalment al Centre Cultural Blanquerna (c/ Alcalà 44, Madrid) des del 21 de gener fins el 18 de març de 2009 i s'engloba dins del projecte “Escaparate de Cataluña”, que es duu a terme al Centre Cultural Blanquerna amb l'objectiu de difondre a Madrid la cultura, la realitat social i diversos sectors econòmics catalans.
En aquesta roda de premsa intervindran:
 
Jose Cuervo, Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid.
Gerard Guiu, Director Patronat de Promoció Econòmica Diputació de Lleida
 
En acabar la presentació tindrà lloc una degustació de productes típics de Lleida i s’oferirà als assistents un lot de productes representatius d’aquelles terres.
 
 “Lleida, la cultura de los sentidos”neix amb l’esperit d’exposar i transmetre el potencial del teixit econòmic de les Terres de Lleida mitjançant el testimoni de persones rellevants i models empresarials. Així, en les conferències programades oferiran el seu testimoni grans professionals d’èxit nascuts a les comarques de Lleida que pertanyen a diferents àmbits: la comunicació, el teatre, l’art, l’esport i dissenyadors de moda.
 
La primera conferència d’aquest cicle tindrà lloc el mateix dimecres 21 de gener per la tarda amb la ponència de Tatxo Benet, conseller de Mediapro.

12:30|.Centre cultural Blanquerna, c/ Alcalá, 44| ()

El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, presentará en roda de premsa el cicle "Lleida, la cultura dels sentits".