Sala de premsa

La presidenta de l'Institut Català de les Dones presenta el Pla de polítiques de dones de Torroella de Montgrí

query_builder   21 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La presidenta de l'Institut Català de les Dones presenta el Pla de polítiques de dones de Torroella de Montgrí

L'ICD va donar suport l'any 2008 a 46 projectes de 30 ajuntaments i consells comarcals gironins
La presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, presenta dijous a Torroella de Montgrí, el Pla de polítiques de dones local, juntament amb l’alcalde, Joan Margall, i la regidora d’Acció Social, Dolors Bassa.
 
L’ICD dóna suport als projectes dels ajuntaments i consells comarcals que desenvolupin plans o programes transversals de polítiques de dones. També dóna suport als projectes que donen continuïtat als Serveis d’Informació i Atenció a les dones (SIAD) per oferir informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats amb la vida de les dones: àmbit laboral, social, personal i familiar, fent especial atenció a la detecció de la violència masclista.
 
En concret, a les comarques de Girona, l’ICD va donar suport l’any passat a 46 projectes de 30 ajuntaments i consells comarcals per finançar despeses derivades de l’elaboració, implementació o desenvolupament de polítiques de dones. A Catalunya s’han creat 155 plans locals de polítiques de dones, amb una àrea d’influència que abasta 746 municipis.

20:00|.Can Quintana. Centre cultural de la Mediterrània (c. Ullà 31)|Torroella de Montgrí (El Baix Empordà)

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, presentarà el Pla de polítiques de dones de Torroella de Montgrí juntament amb l’alcalde de la localitat, Joan Margall, i la regidora d’Acció Social, Dolors Bassa.