Sala de premsa

El director general de Protecció Civil presenta el simulacre de Plaseqcat que es farà a Tarragona

query_builder   21 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general de Protecció Civil presenta el simulacre de Plaseqcat que es farà a Tarragona

Demà dijous, 22 de gener, a les 18.00 hores, a les instal·lacions del Cecat de Tarragona
El director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, presentarà demà dijous dia 22 de gener a les 18.00 hores, el simulacre d’activació del Plaseqcat (Pla d’Emergències Exterior del Sector Químic de Catalunya) que es farà a l’empresa Dow Chemical el proper 29 de gener.
 
A l’acte, que es farà a les instal·lacions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) a Tarragona, també assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté; la directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau; i el director general de Dow Chemical, Anton Valero; entre d’altres.
 
En l’exercici se simularà una fuita d’etilè líquid a l’interior de les instal·lacions de l’empresa Dow Chemical amb afectació a l’exterior. L’exercici activarà la sirena del Complex Educatiu de Tarragona (Universitat Laboral) que participarà amb el confinament dels alumnes i del personal.

18:00|.Cecat (autovia de Tarragona a Reus, T-11, punt quilomètric 4)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, presentaran el simulacre de Plaseqcat.