Sala de premsa

El delegat del Govern inaugurarà l'ampliació de la llar d'infants "El patinet" de Llançà

query_builder   21 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern inaugurarà l'ampliació de la llar d'infants "El patinet" de Llançà

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l'alcalde de l'ajuntament de Llançà, Pere Vila, inaugurarà demà dijous 22 de gener a les 12.30 h l'ampliació de la llar d'infants "El patinet" del municipi de Llançà.
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde de l’ajuntament de Llançà, Pere Vila, inaugurarà demà dijous 22 de gener a les 12.30 h l’ampliació de la llar d’infants “El patinet” del municipi de Llançà. A l'acte també hi assistirà la directora dels serveis territorials de Governació i Administracions Públiques, Mireia Mata. 
 
La llar d’infants, inaugurada fa 6 anys, amb una capacitat per a 75 alumnes, ha vist possible, gràcies a l’ampliació, doblar la capacitat d’alumnes a les seves instal·lacions. Les obres de millora han consistit en 4 noves aules amb els seus serveis i canviadors corresponents, un menjador i un dormitori. El pati de la llar també s’ha vist millorat amb un tanca, una plantació d’arbrat i paviment tou, tot seguint la pauta de l’existent. La llar d’infants, que ha tingut un pressupost de 495.000,00 euros, ha comptat amb una subvenció del departament d’Educació i del departament de Governació a través del Pla Únic d’Obres i Serveis.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Inauguració de l’ampliació de la Llar d’infants “El patinet” de Llançà
 
DIA:
 
Dijous, 22 de gener de 2009
 
HORA:
 
12:30 h 
 
LLOC:
 
Llar d’infants “El patinet”. C/ de les Esplanes, sn de Llançà
 
 
Girona, 21 de gener de 2009
Servei de Premsa i Protocol

12:30|.Llar d'infants El Patinet (c. de les Esplanes, s/n)|Llançà (L' Alt Empordà)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde de Llançà, Pere Vila, inaugurarà l’ampliació de la llar d’infants El Patinet.