Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Igualada

query_builder   21 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Igualada

A les 11.45 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, oferirà una roda de premsa a la seu del Consell Comarcal de l'Anoia (Pl. Sant Miquel, 5)
Demà, DIJOUS 22 DE GENER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà Igualada. A les 11.45 hores, la consellera oferirà un roda de premsa a la seu del Consell Comarcal (Pl. Sant Miquel, 5) per explicar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball per promoure l’ocupació i la inserció laboral a Igualada i l’Anoia.
 
Anteriorment, a les 11.00 hores, la consellera mantindrà una reunió amb el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, així com amb el president del Consell Econòmic i Social de l’Anoia (CESCA), Teodoro Romero i la resta de la Junta d’aquest organisme.
 
Finalment, a les 13.00 hores, la consellera Serna visitarà l’Ajuntament d’Igualada (Pl. de l’Ajuntament, 1), on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Jordi Aymamí, i altres membres del consistori.
 
 
Dimecres, 21 de gener de 2009

11:45|.Consell Comarcal de l'Anoia (pl. Sant Miquel, 5)|Igualada (Anoia-Penedès)

La consellera de Treball, Mar Serna, oferirà una roda de premsa per explicar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball per promoure l’ocupació i la inserció laboral a l’Anoia.