Sala de premsa

La consellera de Justícia presideix el lliurament de diplomes a 318 tècnics especialistes en Serveis Penitenciaris

query_builder   22 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia presideix el lliurament de diplomes a 318 tècnics especialistes en Serveis Penitenciaris

És la tercera promoció que ha efectuat el curs selectiu a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà demà, divendres 23 de gener, a les 17 hores, el lliurament de diplomes a 318 nous tècnics especialistes en Serveis Penitenciaris. Es tracta de la tercera promoció de tècnics que han superat els cursos selectius que convoca el Departament de Justícia.
 
A l’acte, que es durà a terme a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de Mollet del Vallès, hi assistiran la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret; l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs; el Secretari general del Departament de Justícia, Josep Villareal; el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle;  el Secretari de Seguretat del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Delort, i el director de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Carlos González, entre altres autoritats.
 
Els tècnics han efectuat un curs selectiu, amb classes pràctiques i teòriques, i s’han format per garantir una convivència ordenada als centres penitenciaris així com també per assolir la plena reinserció social dels interns un cop recuperen la llibertat. 
 
El Departament de Justícia convoca des de l’any 2007 els processos selectius i els corresponents cursos de formació, per tal de garantir la selecció del personal necessari per a la posada en marxa dels nous centres penitenciaris.

17:00|.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ctra. C-17 Barcelona-Ripoll, km 13,5)|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà el lliurament de diplomes a 318 tècnics especialistes en Serveis Penitenciaris.