Sala de premsa

El conseller Llena inaugurarà demà el nou Telecentre de Menàrguens

query_builder   23 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Llena inaugurarà demà el nou Telecentre de Menàrguens

Prèviament, el responsable del DAR visitarà les obres de condicionament i millora dels camins de la concentració parcel·lària del sector B del reg de l'Algerri-Balaguer
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, visitarà demà dissabte, a les 11:00 hores, les obres de condicionament i millora dels camins de la concentració parcel·lària del sector B del regadiu de l’Algerri-Balaguer, als termes municipals de Menàrguens i Torrelameu. Aquesta actuació suposarà una inversió per part del DAR d’1.467.569,50 euros.
 
En finalitzar la visita a les obres, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
Més tard, a les 12:30 hores, el conseller Llena presidirà la inauguració del Telecentre, nova videoteca local de Menàrguens, i que ha estat finançat en part pel DAR a través del Programa de Desenvolupament Rural (PDR).
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita de les obres dels camins de la concentració parcel·lària del sector B del regadiu de l’Algerri-Balaguer
DIA:
Dissabte, 24 de gener de 2009
HORA:
11:00 hores
LLOC:
Ajuntament de Menàrguens
Plaça Església, 1
Menàrguens
 
 
23 de gener de 2009

11:00|.Ajuntament de Menàrguens Plaça Església,1|Menàrguens (La Noguera)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà les obres de condicionament i millora dels camins de la concentració parcel·lària del sector B del regadiu de l’Algerri-Balaguer, als termes municipals de Menàrguens i Torrelameu. Posteriorment, a les 12:30 hores, inaugura el Telecentre local.