Sala de premsa

Roquetes acull demà una trobada d'entitats de persones immigrades i de suport als nouvinguts

query_builder   23 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roquetes acull demà una trobada d'entitats de persones immigrades i de suport als nouvinguts

La trobada promou poder compartir experiències, reptes i necessitats de les persones immigrades a les Terres de l'Ebre
El director dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Social i Ciutadania a les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, participarà demà dissabte en una trobada d'entitats de persones immigrades i de suport als nouvinguts de la demarcació. La reunió està organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre i la Secretaria per a la Immigració del Departament.
 
La trobada vol contribuir a la creació d'un espai de diàleg i d'interrelació entre les diferents entitats presents al territori, per compartir experiències i conèixer les necessitats i reptes de les persones nouvingudes. Així mateix ajudarà a impulsar i reforçar les noves associacions vinculades a la  immigració.
 
També hi intervindran el conseller de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Ebre, Miquel Subirats, l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, així com el responsable de l'Àrea de Participació de la Secretaria per a la Immigració, Saoka Kingolo.
 
 
Nota: S’atendran els mitjans abans de començar la trobada
 

16:00|.Biblioteca Municipal. C/ Torrent de'n Gil, s/n|Roquetes (El Baix Ebre)

El director dels serveis territorials del departament d'Acció Social a Terres de l'Ebre, Adam Tomas, participa en la trobada d'entitats de persones immigrades