Sala de premsa

El delegat del Govern visita l'Albiol

query_builder   23 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visita l'Albiol

Xavier Sabaté presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra de l'ampliació del local social de Masies Catalanes
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà demà dissabte, 24 de gener, el municipi de l’Albiol. A les 12 hores, el delegat del Govern arribarà a la urbanització Masies Catalanes  (Carrer Drac, 15) on serà rebut per l’alcalde, Andreu Carrasco, els membres del consistori, i el president de l’entitat urbanística de conservació de les Masies Catalanes, Josep Muntada.
 
Seguidament tindrà lloc l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació del local social que donarà servei als veïns de la urbanització Masies Catalanes, on hi resideix el 90% de la població de l’Albiol. L’obra, que té un pressupost de 372.313 euros, està finanaçada amb 312.391 euros a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat. El termini d’execució dels treballs és de 8 mesos.
L’ampliació del local social permetrà millorar l’atenció als ciutadans que viuen a Masies Catalanes on, en els últims anys, ha augmentat notablement la població. Des de les noves dependències es prestaran els serveis municipals de forma més àgil i eficient.

12:00|.Masies Catalanes (c. del Drac, 15)|Albiol (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació del local social de Masies Catalanes.