Sala de premsa

El Departament d'Educació i el Consell de Cambres de Catalunya presenten un informe sobre la inserció laboral de la FP

query_builder   23 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Educació i el Consell de Cambres de Catalunya presenten un informe sobre la inserció laboral de la FP

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i el president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, presenten dilluns 26 de gener a les 11 hores l'Informe Inserció laboral de les persones graduades de Formació Professional Inicial 2007-2008.
Aquest estudi recull les conclusions més rellevants dels resultats obtinguts del projecte que ambdues institucions han portat a terme amb l’objectiu de conèixer la situació laboral i formativa de l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà i superior, sis mesos desprès d’haver finalitzat els seus estudis.
 
Hi han col·laborat 316 centres, de titularitat pública i privada, i s’hi reflecteixen trets rellevants de la inserció de 17.885 persones graduades en formació professional.
 
Així mateix, en el decurs de l’acte se signarà un conveni marc de col·laboració entre Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya, pel foment dels ensenyaments professionals en general, i de la relació entre el món productiu i el món educatiu en l’ambit de la formació pràctica en centres de treball i empreses en especial.

11:00|.Casa Llotja de Mar (Passeig Isabell II, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i el president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, presentaran un informe sobre la inserció laboral de la FP.