Sala de premsa

Es constitueix el Consell consultiu de la Gent gran de l'Anoia

query_builder   26 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Es constitueix el Consell consultiu de la Gent gran de l'Anoia

L'acte se celebrarà a la seu del Consell Comarcal a Igualada i el presidirà la Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta
Demà dimarts, la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, del departament d’Acció Social, Carme Porta, presidirà l’acte de constitució del Consell consultiu de la gent gran de l’Anoia. 
 
Es tracte d’un òrgan de participació i consulta en tots aquells temes que són o poden ser de l’interès de les persones grans de la comarca. Estarà integrat per representats d’associacions i casals de gent gran dels diversos municipis de l’Anoia, així com d’entitats relacionades amb la prestació de serveis a la gent gran.
 
El Departament, a través de la Secretaria de Polítiques familiars, fa una aposta decidida per promoure la participació de la gent gran activa en tot allò que els afecta i ja està treballant per el 6è Congrés Nacional de la Gent Gran que tindrà lloc al 2010. El nou Consell Consultiu de la Gent gran de l’Anoia podrà fer les seves aportacions i suggeriments.
 
A l’acte també hi assistiran, entre altres, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquetes, i el vicepresident del Consell Nacional de la Gent Gran, Josep Mª Bosch

13:00|.Plaça Sant Miquel 8|Igualada (Anoia-Penedès)

La secretària de Politiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presiditrà l'acte de constitució del nou Consell COnsultiu de la gent gran de l'Anoia.