Sala de premsa

El DAR organitza un Mercat d'Alimentació Ecològica a Barcelona

query_builder   27 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El DAR organitza un Mercat d'Alimentació Ecològica a Barcelona

(Recordatori)
A la tarda, el conseller Llena presidirà el cocktail de presentació del Pla al Museu Egipci

El president del DKV Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, assistirà al cocktail de presentació
 
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà el proper dimecres, dia 28 de gener, el Mercat d’Alimentació Ecològica, que ha organitzat el DAR en el marc de la presentació del Pla d’Acció per a l’Alimentació i Agricultura Ecològiques 2008-2012.
 
El Mercat, situat a l’Avinguda Francesc Cambó (al davant del Mercat de Santa Caterina), i obert de 10:00 a 19:00 hores, comptarà amb la participació de 40 productors ecològics d’arreu de Catalunya que presentaran els seus productes, aconseguint així una gran representació dels aliments que són produïts i transformats per les explotacions ecològiques del nostre país
 
Aquesta fira vol ser una oportunitat per als consumidors que tinguin interès en conèixer i comprar aliments ecològics, així com per a les cooperatives de consumidors, paradistes i petits comerços que vulguin establir contactes amb productors ecològics de Catalunya.
 
El conseller Llena realitzarà l’atenció als mitjans de comunicació en arribar al mercat.
 
A la tarda, el responsable del DAR presidirà el cocktail de presentació del Pla d’Acció per a l’Alimentació i Agricultura Ecològica 2008-2012. El Museu Egipci de Barcelona acollirà aquest esdeveniment, que comptarà amb la presència de representants del sector així com membres de la societat civil catalana. El cocktail anirà a càrrec del cuiner Isma Prados i comptarà amb l’assistència del president del DKV Joventut de Badalona, Jordi Villacampa.
 
Els mitjans que vulguin assistir al cocktail, s’hauran d’acreditar prèviament, abans de dimarts 27 de gener al migdia, a través del correu electrònic apremsa.dar@gencat.cat o bé trucant al 93.304.67.19.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita al Mercat d’Alimentació Ecològica
DIA:
Dimecres, 28 de gener de 2009
HORA:
11:00 hores
LLOC:
Avinguda Francesc Cambó s/n
Barcelona
 
 
26 de gener de 2009

11:00|.Avinguda Francesc Cambó, s/n|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà el Mercat d’Alimentació Ecològica, que ha organitzat el Departament en el marc de la presentació del Pla d’Acció per a l’Alimentació i Agricultura Ecològiques 2008-2012.