Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Reus i Valls

query_builder   27 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Reus i Valls

A les 10.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, oferiran una roda de premsa al Mas Carandell (C/ Terol, s/n)
Demà, DIMECRES 28 DE GENER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà Reus i Valls. A les 10:30 hores, la consellera Serna i l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, oferiran un roda de premsa a la seu de Mas Carandell (C/ Terol, s/n) per explicar les actuacions que duu a  terme el Departament de Treball per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca del Baix Camp.
 
Anteriorment, a les 09.30 hores, la consellera, acompanyada de l’alcalde de Reus, visitarà les instal·lacions de l’Oficina de Treball de Reus (Passeig de la Misericòrdia, 6 – 12).
 
Després, la consellera Serna es traslladarà a Valls. A les 12.30 hores arribarà a l’Ajuntament de Valls (Pl. Blat, 1) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Albert Batet, i altres membres del consistori.
 
A continuació, a les 13.15 hores la consellera visitarà les instal·lacions de l’Oficina de Treball de Valls (Carretera del Pla de Santa Maria, 37).

10:30|.Mas Carandell. C/Terol s/n. Reus|Reus (El Baix Camp)

La consellera visita demà a Reus i Valls