Sala de premsa

Demà dimecres a les 10.30 h a la seu de TRACE

query_builder   27 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Demà dimecres a les 10.30 h a la seu de TRACE

El conseller Saura es reuneix amb representants de l'associació de víctimes d'accidents de trànsit TRACE
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà demà dimecres, a les 10.30, amb representants de l’Associació Catalana de Traumàtics Cranioencefàlics i Dany Cerebral (TRACE) a la seu de l’entitat, a Barcelona. Un cop acabada la reunió, el conseller visitarà un terreny de conreu ecològic que TRACE té a Sant Vicenç dels Horts per a l’ús del seus associats. A la visita també hi assistirà el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya.
 
Es podran prendre imatges a l’inci de la reunió i un cop aquesta hagi acabat, el director del SCT, Josep Pérez Moya, i la presidenta de TRACE, Rosa Sanvicens, atendran els mitjans. En el decurs de l’acte, es parlarà sobre la col·laboració entre el SCT i les entitats de caràcter no lucratiu integrades per víctimes o familiars d’accidents de trànsit.
 
 
TEMA: REUNIÓ del conseller saura aMB TRACE
DIA: Dimecres, 28 de gener de 2009
HORA: 10.30 h MUTS
             11.00 h (aprox) atenció als mitjans
LLOC: TRACE. C/ Rector Triadó, 51 bis (BARCELONA)
 
 
 

10:30|.TRACE (c. Rector Triadó, 51 bis)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà amb representants de l’associació de víctimes d’accidents de trànsit TRACE.