Sala de premsa

El conseller d'Educació i la ministra d'Educació, Política Social i Esports visiten el CEIP Arenal de Llevant de Barcelona

query_builder   28 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació i la ministra d'Educació, Política Social i Esports visiten el CEIP Arenal de Llevant de Barcelona

El conseller d'Educació, Ernest Maragall i la ministra d'Educació, Política Social i Esports, Mercedes Cabrera, visitaran el proper dijous, 29 de gener, el CEIP Arenal de Llevant de la ciutat de Barcelona.
El centre compta amb un projecte d’integració de les noves tecnologies a l’aula, especialment en matèries científiques i disposa d’ordinadors a pràcticament totes les aules.
 
El conseller d’Educació i la ministra atendran els mitjans de comunicació un cop finalitzada la visita d’aquest centre on estudien 355 alumnes i hi treballen 30 docents.
 
(Nota: Per motius d’espai, els mitjans gràfics podran seguir la visita del conseller i la ministra en dues aules del centre)

11:45|.CEIP Arenal de Llevant (c. Bac de Roda, 33)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i la ministra d’Educació, Mercedes Cabrera, visitaran el CEIP Arenal de Llevant de Barcelona. En acabat, el conseller i la ministra atendran els mitjans de comunicació.