Sala de premsa

La Generalitat presenta "Deconstruir la guerra", una eina didàctica contra la violència

query_builder   29 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat presenta "Deconstruir la guerra", una eina didàctica contra la violència

Divendres, 30 de gener, Dia Escolar per la No violència i la Pau, a les 10.30 h a l'IES Bruguers de Gavà
L’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans (Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació) i el Departament d’Educació presentaran demà “Deconstruir la guerra” una eina didàctica per ensenyar als alumnes de secundària com solucionar els conflictes sense recórrer a la violència i a la guerra. El llibre, obra de quatre membres de Justícia i Pau (Francesc Benítez, Tica Font, Pere Ortega i Alejandro Pozo), es presenta divendres, 30 de gener, coincidint amb el Dia Escolar per la No Violència i la Pau.
 
Participaran en la presentació el director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia, i Elena Romagosa, representant de Justícia i Pau.
 
Tot seguit, els mitjans podran assistir i enregistrar una classe amb alumnes de 1er de Batxillerat on es treballaran continguts del llibre.
  
Per a més informació, podeu contactar amb el gabinet de premsa del DIREP:
93 552 61 09/ 08

10:30|.IES Bruguers (c. Jaume I, 4)|Gavà (El Baix Llobregat)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, i el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia, presentaran “Deconstruir la guerra”, una eina didàctica contra la violència. Tot seguit, els mitjans podran assistir i enregistrar una classe amb alumnes de 1er de Batxillerat on es treballaran continguts del llibre.