Sala de premsa

El conseller Saura es reuneix amb els alcaldes del Bages

query_builder   29 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura es reuneix amb els alcaldes del Bages

Demà, divendres, a les 11:00 hores a Manresa
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  acompanyat del delegat territorial del Govern de la Generalitat, Jordi Fàbrega, i del director del serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central, Carles Llussà, es reunirà amb els alcaldes del Bages a la seu dels serveis territorials a Manresa.
 
Un cop acabada la reunió, cap a les 12:00 hores aproximadament, hi haurà atenció als mitjans de comunicació a la seu dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.
 
 
Posteriorment, a la tarda el conseller visitarà el parc de bombers de Vic.
 
 

11:00|.SS.TT del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Àngel Guimerà, 14)|Manresa (El Bages)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  acompanyat del delegat territorial del Govern de la Generalitat, Jordi Fàbrega, i del director del serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central, Carles Llussà, es reunirà amb els alcaldes del Bages. Un cop acabada la reunió, cap a les 12.00 hores aproximadament, hi haurà atenció als mitjans de comunicació.