Sala de premsa

La Comissió de coordinació de les comunitats autònomes amb competències en justícia, que se celebra a Barcelona, es clausurarà demà

query_builder   29 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Comissió de coordinació de les comunitats autònomes amb competències en justícia, que se celebra a Barcelona, es clausurarà demà

La Comissió finalitzarà amb una reunió dels conselleres responsables en matèria de justícia per tancar les conclusions de l'edició d'enguany de la trobada
Demà divendres, 30 de gener, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, assistirà a la reunió de la Comissió de coordinació de les comunitats autònomes amb competències en matèria de justícia on es tancaran les conclusions de l’edició d’enguany.
 
Està previst que també hi assisteixin el conseller de Justícia, Treball i Seguretat Social del País Basc, Joseba Azkarraga; el de Presidència i justícia de Cantàbria, José Vicente Mediavilla; el de Presidència, Administracions Públiques i Justícia de Galícia, José Luis Mèndez; el de Política Territorial, Justícia i Interior d’Aragó, Rogelio Silva; el de Presidència Justícia i Seguretat de Canàries, José Miguel Ruano, i la consellera de Presidència, Justícia i Igualtat d’Astúrias, Maria José Ramos. En acabar la reunió, els consellers assistents a la trobada presentaran, en roda de premsa, les conclusions de la Comissió.
 
Hi assistiran també altres responsables de l’adminstració de justícia de les comunitats autònomes d’Astúries, Aragó, País Basc, Canàries, Galícia, Navarra, València, Madrid, Cantàbria i Catalunya, que des d’avui debaten i posen en comú a Barcelona diversos aspectes de la justícia gratuïta, la nova Oficina Judicial i l’aplicació de les noves tecnologies. En aquesta ocasió, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha estat l’amfitrió de la trobada de les comunitats autònomes amb competències en justícia. L’edició anterior, va tenir lloc al març del 2007 a Santiago de Compostel·la.
 
 
A l’inici de la reunió, que tindrà lloc a les 11:30 hores al pavelló del Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686), es podran prendre imatges. En acabar la trobada, es presentaran les conclusions als mitjans de comunicació a la sala de premsa del Palau de Pedralbes.
 
L’accés per a les unitats mòbils serà per l’entrada del carrer Fernando Primo de Rivera.

11:30|.Pavelló del Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, assistirà a la reunió de la Comissió de coordinació de les comunitats autònomes amb competències en matèria de justícia on es tancaran les conclusions de l’edició d’enguany.