Sala de premsa

El vicepresident del Govern i el president balear inauguren a Mallorca la nova seu de l'Institut Ramon Llull

query_builder   9 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern i el president balear inauguren a Mallorca la nova seu de l'Institut Ramon Llull

És un pas més en la reincorporació de Illes a l'IRL, que a partir d'ara tindrà seu compartida entre Barcelona i Palma de Mallorca
El vicepresident del Govern i vicepresident del consorci de l’Institut Ramon Llull (IRL), Josep-Lluís Carod-Rovira, i el president del Govern balear i president del consorci, Francesc Antich, presidiran demà dimarts, 10 de febrer, l’acte d’inauguració de la nova seu de l’organisme a les Illes Balears. Es tracta d’un pas més en la reincorporació de les Balears a l’IRL, que a partir d’ara tindrà seu compartida entre les ciutats de Barcelona i Palma de Mallorca.
 
La inauguració s’iniciarà a les 19.30 hores amb parlaments de la directora adjunta de l’Institut Ramon Llull a les Illes Balears, Fanny Tur; el vicepresident del Govern i el president balear. Posteriorment visitaran les noves instal·lacions. A l’acte també assistiran el director de l’IRL, Josep Bargalló, i la directora adjunta a Catalunya, Neus Fornells.
 
La posada en marxa de la nova seu de l’IRL és un pas més en la reincorporació de les Illes Balears a l’Institut Ramon Llull, que es va oficialitzar el passat 22 de desembre a Palma de Mallorca. Tal com estableixen els estatuts, el consorci de l’IRL està format per les administracions de la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears, té seu compartida entre les ciutats de Barcelona i Palma de Mallorca, una direcció adjunta a cada territori i la presidència rotatòria dels òrgans de direcció.

19:30|.Seu IRL (c. de la Protectora, 10)| (Mallorca)

Inauguració de la nova seu de l'Institut Ramon Llull a les Illes Balears