Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Bages

query_builder   10 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Bages

A les 11.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del president del Consell Comarcal del Bages, Cristòfol Gimeno, i de l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí, oferirà una roda de premsa a la seu del Consell Comarcal
Demà, DIMECRES 11 DE FEBRER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca del Bages. A les 11.00 hores, la consellera oferirà un roda de premsa, acompanyada del president del Consell Comarcal del Bages, Cristòfol Gimeno, i de l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí, a la seu del Consell Comarcal (Muralla de Sant Domènec,24. Manresa) per explicar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca del Bages.
 
Anteriorment, a les 09.45 hores, la consellera visitarà l’Ajuntament de Manresa (Pl. Major, 1), on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Josep Camprubí, i altres membres del consistori.
 
Després, a les 10.30 hores, la consellera Serna es dirigirà a la seu del Consell Comarcal, on mantindrà una trobada amb el president d’aquest organisme, Cristòfol Gimeno.
 
A les 12.30 hores, la consellera de Treball arribarà a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ( Ctra. de Vic, 35-37), on mantindrà una reunió amb el seu alcalde Josep Rafat. En acabar, visitarà l’Escola Taller Valls del Montcau de Sant Fruitós de Bages (Parc del Busquets s/n)

11:00|.Consell Comarcal del Bages (Muralla de Sant Domènec, 24)|Manresa (El Bages)

La consellera de Treball, Mar Serna, oferirà un roda de premsa, acompanyada del president del Consell Comarcal del Bages, Cristòfol Gimeno, i de l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí,  per explicar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca del Bages.