Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania organitza unes jornades per analitzar la situació de les famílies monoparentals

query_builder   11 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania organitza unes jornades per analitzar la situació de les famílies monoparentals

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà dijous les jornades
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà el proper dijous les Jornades “I la teva com és? Monoparentalitats i diversitat familiar”, que organitza el Departament conjuntament amb el grup de recerca Copolis. Benestar, Comunitat i Control Social de la Universitat de Barcelona. Aquestes jornades són una iniciativa pionera en l’àmbit de la recerca i estudi de les  famílies monoparentals i reuniran, en un únic espai, gran part de les persones i grups que investiguen, treballen o estan interessats en aquest col·lectiu.
 
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania aprofitarà l’acte inaugural de les jornades per presentar la Xarxa Temàtica Internacional d’Investigació sobre Famílies Monoparentals-Tiifamo. Aquesta xarxa, de la qual formen part la Secretaria i l’Institut Català de les Dones, juntament amb representants de nombroses universitats d’arreu del món i associacions de famílies monoparentals, té com a objectiu impulsar la recerca i divulgació científica a l’entorn d’aquest àmbit.  
 
Fins ara s’han inscrit a les jornades 170 persones. Des de la Universitat de València, 150 persones més seguiran les jornades a través de videoconferència.

10:00|.Escola d'Administració Pública (c. Girona, 20)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà les Jornades “I la teva com és? Monoparentalitats i diversitat familiar”.