Sala de premsa

El delegat del Govern visitarà la comarca de la Garrotxa

query_builder   11 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visitarà la comarca de la Garrotxa

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, visitarà demà dijous els municipis de Sant Joan les Fonts i Riudaura
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, visitarà demà dijous els municipis de Sant Joan les Fonts i Riudaura, a la comarca de la Garrotxa. En primer lloc, es reunirà a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb l’alcalde de la població, Joan Espona, per tractar diversos projectes del municipi, especialment aquells lligats al Programa Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) i als d’habitatge de la Generalitat. El delegat del Govern i l’alcalde de Sant Joan les Fonts atendran els mitjans de comunicació a les 12:30h i visitaran alguns dels espais.
 
Posteriorment, el delegat del Govern es traslladarà a l’Ajuntament de Riudaura on es reunirà amb l’alcaldessa del municipi, Eulàlia Massana.

12:30|.Ajuntament de Sant Joan les Fonts (ctra. d'Olot, 32)|Sant Joan les Fonts (La Garrotxa)

El delegat del Govern, Jordi Martinoy,  es reunirà amb l’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, per tractar diversos projectes del municipi, especialment aquells lligats al Programa Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) i als d’habitatge de la Generalitat. El delegat del Govern i l’alcalde de Sant Joan les Fonts atendran els mitjans de comunicació a les 12:30h i visitaran alguns dels espais. Posteriorment, el delegat del Govern es traslladarà a l’Ajuntament de Riudaura on es reunirà amb l’alcaldessa del municipi, Eulàlia Massana.