Sala de premsa

El conseller d'Educació inaugura tres centres educatius a Terrassa

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació inaugura tres centres educatius a Terrassa

 El conseller Ernest Maragall també farà balanç de les obres de construcció que estan en procés i que estan previstes a la ciutat
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugurarà aquest divendres 13 de febrer les obres de construcció del CEIP Sant Llorenç de Munt i del CEIP Serra de l’Obac. També inaugurarà les noves instal·lacions de l’Campus Vallparadís.
 
Posteriorment, el conseller Maragall visitarà l’IES Santa Eulàlia i l’IES Nicolau Copèrnic.
 
En la mateixa visita el conseller farà balanç de les obres de construcció que estan en procés i les que estan previstes a la ciutat de Terrassa.
 
El conseller atendrà la premsa un cop acabada la visita al CEIP Serra de l’Obac.

11:15|.CEIP Serra de l'Obac (c. de la Forja, s/n) |Terrassa (El Vallès Occidental)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugurarà les obres de construcció del CEIP Sant Llorenç de Munt i del CEIP Serra de l’Obac. També inaugurarà les noves instal·lacions de l’Campus Vallparadís.Posteriorment, el conseller Maragall visitarà l’IES Santa Eulàlia i l’IES Nicolau Copèrnic. En la mateixa visita el conseller farà balanç de les obres de construcció que estan en procés i les que estan previstes a la ciutat de Terrassa. El conseller atendrà la premsa un cop acabada la visita al CEIP Serra de l’Obac.