Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Remei Masmitjana

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Remei Masmitjana

L'acte de lliurament se celebrarà demà a la Residència Santa. Maria del Tura a Olot
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas, lliurarà demà, divendres, la Medalla Centenària a Remei Masmitjana Masoliver. L’acte tindrà lloc a les 11.30 hores a la Residència Santa Maria del Tura, a Olot.
 
L’homenatjada va néixer a Sant Privat de Bas el 21 de gener de 1909 i, des de l’any 2005, viu a la residència. Ha treballat tota la vida, primer en empreses tèxtils i després, amb el seu marit, van obrir una fàbrica d’espardenyes, fins que es van jubilar. És vídua i té una filla, una néta i una besnéta.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:30|.Residència Sta. Maria del Tura (Passeig Bisbe Guillamet, 5) |Olot (La Garrotxa)

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas, lliurarà la Medalla Centenària a Remei Masmitjana Masoliver. Prèviament, a les 10.30 hores, la Medalla es lliurarà també a Carme Planella Planadevall.