Sala de premsa

La consellera Capdevila clausura les jornades "I la teva com és? Monoparentalitats i diversitat familiar"

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila clausura les jornades "I la teva com és? Monoparentalitats i diversitat familiar"

Les jornades, les primeres d'aquestes característiques que organitza el Departament, han reunit més de 170 persones
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper divendres l’acte de cloenda de les Jornades “I la teva com és? Monoparentalitats i diversitat familiar”, que organitza el Departament conjuntament amb el grup de recerca Copolis. Benestar, Comunitat i Control Social de la Universitat de Barcelona. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.
 
Aquestes jornades són una iniciativa pionera en l’àmbit de la recerca i estudi en l’àmbit de les  famílies monoparentals i han reunit gran part de les persones i grups que investiguen i treballen en aquest col·lectiu. També hi han assistit responsables polítics de l’àmbit de la família de Catalunya, Andalusia, Galícia i el País Basc, així com representats d’associacions de famílies monoparentals.
 
A les jornades, que es van obrir el dia 12, s’hi ha inscrit més de 170 persones. A més, des de la Universitat de València, 150 persones han seguit les diverses conferències i tallers a través del sistema de videoconferència.

19:00|.Escola d'Administració Pública de Catalunya (c. Girona, 20)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, clausurarà les Jornades “I la teva com és? Monoparentalitats i diversitat familiar”.