Sala de premsa

El conseller Saura i la consellera Geli presenten el nou centre 112 a Reus

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura i la consellera Geli presenten el nou centre 112 a Reus

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la consellera de Salut, Marina Geli, presentaran demà, a les 12.30 hores, el projecte del centre d’atenció i gestió de trucades d’urgència 112 a Reus.
 
L’acte institucional consistirà en la presentació del programa de gestió integral de les emergències, que aplegarà tots els diversos cossos i entitats implicats, així com diversos organismes i ens associats. Després dels parlaments i el visionat del projecte es farà una visita a les obres del nou centre.
 
A l’acte, que es celebrarà a una carpa instal·lada al costat de les instal·lacions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) a Tarragona, també assistiran l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté; el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada. Així mateix, hi seran presents el director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, el director general de la Policia, Rafel Olmos, el director general de Relacions Institucionals, Fèlix Alonso i la directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau.
 
Una vegada finalitzada la presentació, pels volts de les 13 hores, hi haurà atenció als mitjans de comunicació

12:30|.Polígon CIM El Camp. Autovia Tarragona-Reus, sortida la Canonja (just al costat del CECAT Tarragona)|Reus (El Baix Camp)

Presentació del nou centre d’atenció de trucades d’urgència 112 a Reus