Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats

query_builder   13 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presenta la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats

El Departament d'Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 1.100 noves places públiques a les comarques gironines
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el proper dissabte la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats a les comarques gironines. Acompanyarà la consellera el director dels serveis territorials del Departament a Girona, Josep Viñas.
 
La programació territorial té com a objectiu establir les prioritats del Departament i fixar la cobertura que ha d’assolir l’oferta de recursos de la xarxa pública de serveis socials especialitzats en l’horitzó de l’any 2012. A les comarques gironines, Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 1.100 noves places. Donaran servei a la gent gran, les persones amb discapacitats, les persones amb malaltia mental, les persones amb problemes de drogodependència i les afectades pel VIH-Sida.
 
Durant la roda de premsa es donaran a conèixer les dades de la programació territorial comarca a comarca.

11:30|.Delegació del Govern (c. Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats a les comarques gironines.