Sala de premsa

El delegat del Govern inaugurarà les noves dependències dels vigilants municipals del Port de la Selva

query_builder   13 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern inaugurarà les noves dependències dels vigilants municipals del Port de la Selva

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l'alcalde del Port de la Selva, Genís Pinart, inaugurarà demà dissabte 14 de febrer a les 12.00 h les noves dependències dels vigilants municipals. A l'acte també hi serà el vicepresident de la Di
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde del Port de la Selva, Genís Pinart, inaugurarà demà dissabte 14 de febrer a les 12.00 h les noves dependències dels vigilants municipals. A l’acte també hi serà el vicepresident de la Diputació de Girona, Narcís Cassasa.
 
L’edifici, que havia estat destinat a l’allotjament de la Guàrdia Civil abans que es produís el desplegament dels Mossos d’Esquadra, consta d’una superfície total construïda de 145,20 m2, repartida en 72,70 m2 per planta. La seu dels vigilants municipals ocupa la primera planta. Les obres de construcció, que s’han realitzat durant el segon semestre de l’any 2008, han tingut un cost de 107.616,71 €. 
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Inauguració de les noves dependències dels vigilants municipals del Port de la Selva
 
DIA:
 
Dissabte, 14 de febrer de 2009
 
HORA:
 
12:00 h
 
LLOC:
 
Plaça de la Constitució, 9 - El Port de la Selva
 
 
 
Girona, 13 de febrer de 2009
Servei de Premsa i Protocol

12:00|.Plaça de la Constitució, 9|Port de la Selva (L' Alt Empordà)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, inaugurarà les noves dependències dels vigilants municipals del Port de la Selva.