Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assisteix a la Conferència Sectorial d'Afers Socials

query_builder   16 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assisteix a la Conferència Sectorial d'Afers Socials

Reiterarà la seva oposició a la modificació dels criteris de concessió de subvencions a les ONG's a través de l'IRPF
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assistirà demà a la reunió de la Conferència Sectorial d’Afers Socials. Durant la trobada la ministra d’Educació, Política Social i Esports, Mercedes Cabrera, informarà les comunitats autònomes de l’ordre de bases per modificar la concessió de subvencions a les ONG’s a través del 0,7% de l’IRPF per a fins socials. Amb la nova ordre, les entitats d’àmbit territorial exclusivament català quedaran fora de les subvencions. La consellera Capdevila ja ha denunciat que la iniciativa del govern espanyol suposa una greu discriminació contra les entitats catalanes i un pas enrere respecte a la situació que hi havia fins ara.
 
La reunió de la Conferència Sectorial d’Afers Socials començarà a les 11:00 hores. A 2/4 d’1, aproximadament, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|.Ministeri d'Educació, Política Social i Esports (c. Alcalà, 34)| (Comunitat de Madrid)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assistirà a la Conferència Sectorial d’Afers Socials. A les 12.30 hores, aproximadament, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.