Sala de premsa

La rapitenca M. Cinta Rodríguez rep la Medalla Centenària d'Acció Social i Ciutadania

query_builder   17 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La rapitenca M. Cinta Rodríguez rep la Medalla Centenària d'Acció Social i Ciutadania

El director territorial del Departament a les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, li lliurarà la Medalla demà dimecres
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, lliurarà dimecres la Medalla Centenària del Departament a la rapitenca M. Cinta Rodríguez Rebull.
 
M. Cinta Rodríguez Rebull va néixer el 15 de febrer de 1909. Té quatre fills, nou néts i, recentment, ha nascut el seu darrer besnét. L’acte de lliurament de la Medalla tindrà lloc al domicili de l’homenatjada a les 18 hores.
 
A l’homenatge també hi assistirà la regidora d’Acció Ciutadana i Participació de l’Ajuntament de la Ràpita, Conxi Vizcarro.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

17:45|.Sortida des de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. Pl. Carles III, 13|Sant Carles de la Ràpita (El Montsià)

El director territorial d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, lliura la Medalla Centenària del Departament a la senyora M. Cinta Rodríguez Rebull