Sala de premsa

El director del Servei Català de Trànsit inaugura les II Jornades ITS a Catalunya

query_builder   18 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director del Servei Català de Trànsit inaugura les II Jornades ITS a Catalunya

Demà dijous 19 de febrer, a les 09.30 h, a l'hotel Barceló Sants
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, inaugurarà demà, 19 de febrer, a les 9.30 h, les II Jornades ITS (Sistemes Intel·ligents de Transports) a Catalunya. En l’acte també hi participarà el director general de Transport Terrestre, Manel Villalante. El mateix dia, a les 11.00 h, el director del SCT donarà una ponència sobre el sistema de gestió de velocitat variable.
 
Les II Jornades ITS a Catalunya, impulsades pel SCT i organitzades per ITS Espanya, tindran lloc els dies 19 i 20 de febrer a Barcelona. En el simposi hi intervindran membres de l’administració pública i dels sectors empresarial i universitari amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament i l’aplicació de Sistemes Intel·ligents de Transport (ITS) a Catalunya.
 
L’any 2006 Barcelona va acollir les jornades de llançament d’ITS Catalunya, on es va acordar celebrar trobades sectorials per exposar i debatre projectes relacionats amb les tecnologies del transport. L’any 2007 es va complir aquest objectiu amb la realització de la primera edició del simposi, i enguany l’esdeveniment assoleix la consolidació amb la celebració de les II Jornades ITS Catalunya.  

09:30|.Hotel Barceló Sants (pl. dels Països Catalans, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, inaugurarà les II Jornades ITS (Sistemes Intel·ligents de Transports) a Catalunya. En l’acte també hi participarà el director general de Transport Terrestre, Manel Villalante. A les 11 hores, el director del SCT oferirà una ponència sobre el sistema de gestió de velocitat variable.