Sala de premsa

El Secretari per a la Immigració participa a la presentació de la segona edició del festival Xinafest

query_builder   30 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Secretari per a la Immigració participa a la presentació de la segona edició del festival Xinafest

L'acte es celebrarà dilluns a Casa Àsia de Barcelona
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, participarà el proper dilluns 2 de febrer en la presentació del festival Xinafest que s'emmarca en les celebracions per l'arribada de l'Any Nou Xinès.
 
Xinafest és un cicle d'activitats de diàleg i intercanvi sobre la cultura xinesa obert a la participació de tota la ciutadania i que ofereix una destacada vessant cultural i festiva. El festival arriba aquest any a la segona edició i creix en espais i col·laboradors. La celebració principal tindrà lloc el proper 8 de febrer a les Cotxeres de Sants de Barcelona però durant aquesta setmana també hi haurà diverses activitats prèvies a Casa Àsia.
 
En l'acte de presentació també hi intervindran la directora de Relacions Institucionals de Casa Àsia, Carme Pi-Sunyer, un representant del Consolat de la República Popular de la Xina a Barcelona, el comissionat de l'Ajuntament de Barcelona per a la Immigració, Daniel de Torres, i el president de l'associació Orígens, Martín Miralles, l'entitat que promou aquesta celebració.

12:00|.Casa Àsia (av. Diagonal, 373)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós,  participarà a la presentació de la segona edició del festival Xinafest.