Sala de premsa

El Departament d'Acció Social amplia les places, albergs i activitats del programa 'Vacances en família' 2009

query_builder   30 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social amplia les places, albergs i activitats del programa 'Vacances en família' 2009

El programa ofereix a les famílies amb infants de fins a 6 anys la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus avantatjosos en albergs de la Xanascat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentaran, el proper dilluns, el programa “Vacances en família” 2009, que ofereix a les famílies amb infants de fins a 6 anys la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.
 
El Departament posa en funcionament la cinquena edició d’aquest programa, que facilita que les famílies puguin tenir uns dies de lleure en albergs públics situats en indrets d’alt interès turístic i cultural. Durant la roda de premsa es donaran tots els detalls del programa pel que fa als períodes de vacances, albergs, preus, activitats i novetats ofertes. Així mateix, la consellera també farà públiques les dades de l’activitat dels 47 albergs de la xarxa pública d’albergs durant l’any 2008.

12:00|.Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentaran el programa “Vacances en família”  2009, que amplia les places, albergs i activitats disponibles enguany.