Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila col·loca la primera pedra de la residència i centre de dia per a gent gran Molí-Via Favència de Barcelona

query_builder   20 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila col·loca la primera pedra de la residència i centre de dia per a gent gran Molí-Via Favència de Barcelona

L'equipament tindrà una capacitat de 100 places residencials i 25 de centre de dia
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dissabte l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova residència i centre de dia per a gent gran ‘Molí-Via Favència’ de Barcelona. El centre tindrà una capacitat de 100 places residencials i 25 places de centre de dia. El Departament hi invertirà més de 10.000.000 d’euros en la seva construcció.
 
A l’acte de col·locació de la primera pedra també hi assistiran, entre d’altres, l’alcalde de Barcelona,  Jordi Hereu, la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carolina Homar, i el director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzàlez Cambray.

13:00|.Residència per a gent gran (c. Molí, 67-73B)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, col·locarà la primera pedra de la residència i centre de dia per a gent gran Molí-Via Favència de Barcelona.