Sala de premsa

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, presenta les estades 'L'estiu és teu!' 2009

query_builder   20 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, presenta les estades 'L'estiu és teu!' 2009

El programa per a infants i joves de 5 a 16 anys amplia places i, per primera vegada, dóna suport específic a les famílies acollidores
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta; i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentaran el proper dilluns en roda de premsa el programa ‘L’estiu és teu!’ 2009. Aquest programa, que arriba a la quinzena edició, ofereix estades a infants i joves durant les vacances d’estiu de diferents modalitats: idiomes, multiesportives, esportives, combinat d’idiomes i multiesportives, música, teatre i tecnològiques.
 
L’objectiu del programa és que nois i noies aprofundeixin en l’aprenentatge de la temàtica de l’estada i fomentar la convivència i el desenvolupament personal. El període de preinscripcions s’inicia el proper dimarts a les 12.00 hores a través de www.xanascat.cat i del telèfon d’atenció ciutadana 012, i acabarà el 17 de març. Durant la presentació es donaran detalls de l’oferta del programa i les novetats d’aquesta edició.

12:00|.Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, presentarà el programa "L'estiu és teu" que ofereix estades per a infants i joves durante les vacances d'estiu, en diversos programes i modalitats. Acompanyaran la consellera, el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta.