Sala de premsa

El Departament de Justícia i la Fiscalia de Catalunya creen una comissió mixta de coordinació

query_builder   20 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Justícia i la Fiscalia de Catalunya creen una comissió mixta de coordinació

L'òrgan promourà l'intercanvi d'informació entre ambdues institucions i analitzarà i debatrà matèries d'interès comú
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la Fiscal Superior de Catalunya, Teresa Compte, signaran dilluns, 23 de febrer, a les 10.30 h., l’acord per a la creació d’una comissió mixta de coordinació entre ambdues institucions. En la reunió de constitució, que tindrà lloc a la Sala de Pintures del Departament de Justícia, es fixarà la metodologia de treball de la Comissió i es tractarà el calendari de trasllat a la Ciutat de la Justícia, entre d’altres temes.
 
A l’inici de la reunió, 10.30 hores, els mitjans audiovisuals podran prendre imatges. En acabar la reunió, la consellera de Justícia i la Fiscal Superior de Catalunya atendran els mitjans.

10:30|.Sala de Pintures del Departament de Justícia (c. Pau Claris, 81)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la Fiscal Superior de Catalunya, Teresa Compte, signaran un acord per a la creació d'una comissió mixta de coordinació entre ambdues institucions.  A l’inici de la reunió els mitjans gràfics podran prendre imatges. En acabat, la consellera de Justícia i la Fiscal Superior de Catalunya atendran els mitjans.